maandag 1 oktober 2012

We gaan naar huis - Dag Achtien, de laatste dag.

Het is zover, we moeten naar huis, de vakantie is afgelopen, als we thuis zijn kunnen we nog een paar daagjes wennen aan het idee dat we weer aan de slag gaan maar dat voelt nu nog ver weg.

Ontbijten doen we vandaag weer in het hotel en als de koffers zijn ingepakt is het nog redelijk vroeg. We moeten om 4 uur vanmiddag in het vliegtuig zitten, de auto moet nog wel terug maar we hebben nog wat tijd over.

Wat te doen? We gaan nog even naar het strand, nog even door de stad slenteren en dan weer terug naar het hotel.

Yvonne vindt het erg jammer dat we naar huis moeten gaan.
 De ingang van het hotel, die hadden jullie nog niet gezien.
 Het is wat lastig te lezen maar we kregen de auto op kilometerstand 52361. 
 Ik dacht nog het is niet al  teveel autorijden, dat niet al te veel autorijden is toch nog 3004 kilometer!
We hebben de auto ingeleverd en lopen naar de ingang van het vliegveld.
 Vancouver International is, vergeleken bij Schiphol, een klein vliegveld. Wel gezellig en niet al te druk, we hebben nog tijd voor een laatste Bagel en....
 een bakkie koffie, beide van de Starbucks.
 Ze hebben in de vertrekruimte wel een mooie vijver aangelegd met een bruggetje en veel groen. Oh ja, al die reizigers gooien de boel helemaal vol met kleingeld waarom? Geen idee.
 Er staat nog een heel groot aquarium in de hal, een zee aquarium erg mooi om te zien. Ook hier ligt de rand van het aquarium vol met kleingeld.
 Nog een laatste blik op Canada we zijn nu echt onderweg naar huis en terug kan niet meer. :(

We hebben een fantastische vakantie gehad, Canada was alles en meer wat we er van verwacht hadden. Groot, heel groot, indrukwekkende natuur, hele vriendelijke mensen, Amerikaans maar toch niet helemaal. Gelukkig maar, dit is perfect.

Wat ons bij blijft? Wat niet! Wat was het beste/mooiste? Ik zou het niet weten, we hebben veel gezien, leuke mensen ontmoet en iedereen was vriendelijk en spontaan, we zijn nog wat oud- Nederlanders tegen gekomen die het leuk vonden om weer eens Nederlands te spreken maar die geen moment spijt hebben gehad van de emigratie.

Wat ons betreft was dit de reis die op ons de meeste indruk heeft gemaakt.

Gelukkig hebben we de foto's en de video nog. :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten