vrijdag 14 februari 2014

We gaan naar Nieuw Zeeland! - Dag 1

Vandaag is het zo ver, onze reis naar Nieuw Zeeland gaat van start.
Na al het uitzoekwerk (door Yvonne) en al het regelwerk (ook door Yvonne), gaan we vandaag op reis.

We hebben er zin in dat moge duidelijk zijn.

We gaan proberen dagelijks een verslag te plaatsen van de belevenissen, of dat elke dag lukt? We zullen het zien. Voorlopig zijn we nog wel even bezig met het reizen naar Auckland zelf. De reis begint met een vlucht naar Dubai waar er overgestapt moet worden.

We zijn er, de vlucht hebben we overleefd evenals de eerste avond in New Zealand. De foto,'s volgen later met een uitgebreider verslag.

Zojuist hebben we de camper opgehaald en gaan op reis! We houden jullie op de hoogte.

Zoals beloofd vindt je hieronder nog wat foto's van de reis van Amsterdam naar Auckland, sommige foto's met commentaar, andere hebben dat niet nodig. :)


Uiteraard zijn we weer veel te vroeg, als je op files rekent zijn ze er niet, dus eerst voor de incheck maar een bakkie....


Heb je mooi nog even tijd om de WhatsApp even vol te plempen.....


Maar we zijn echt onderweg.... Dubai is in zicht.


De happy couple, hoe kan het ook anders na zoveel jaar..... 


Gelukt!! Dubai hebben we gehaald, op de foto de verkeerstoren van Dubai. Nu snel overstappen op de vlucht naar Auckland.


Wat is dat nou? Melbourne? Blijkt dat we nog een tussenstopje hebben op Melbourne, iets met vliegtuig schoonmaken en, niet onbelangrijk, tanken. Wij moeten er in elk geval uit en de handbagage ook.


Zo'n tussenstop geeft mooi even de kans het vliegtuig op de foto te zetten, dat waren we nog vergeten. Mooi is ie he zo'n A380?
Na de tussenstop, op weg naar Auckland dus, voordeel van zo'n tussenstop is dat de reis even onderbroken wordt, geeft even tijd om de benen te strekken en het laatste rukje is dan niet zo lang meer, nog 3 uurtjes vliegen en we zijn in Auckland.



We binnen der, de Kiwi's weten wel hoe ze de mensen welkom moeten heten.. Wij moeten nog door de douane en de strenge milieu controles.. Tot later!




1 opmerking:

  1. Mooi hoor ben blij dat jullie daar aangekomen zijn. Veel plezier en i will follow jullie....

    BeantwoordenVerwijderen